[català - castellano - english - français - italiano ]
La Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC) Ès filla d'un llinatge que no vol que resti desconegut. Fills i nèts de les aspiracions de les classes populars catalanes del s. XIX, plasmades en el seu vell lema "Instruir-vos i sereu lliures, associeu-vos i sereu forts, estimeu-vos i sereu feliÁos", fills i nÈts de l'esforÁ de la primavera republicana dels anys trenta on s'anunciava que "Per damunt de tot, cultura", i fills i nÈts de l'antifranquisme social i polÌtic que aconseguÌ reconstruir la raÛ democr‡tica al nostre paÌs. Volem que el llegat del passat tambÈ teixeixi el nostre present cap al futur.

Arriba la dotzena edició de la UPEC

‘Entre les places i els palaus’


Els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol a la Sala de Brigades Internacionals d’UGT de Catalunya

Josep Fontana, Teresa Crespo, Dani Raventós, Juli Fernàndez, Joan Carles Gallego, Camil Ros, Xavier Domenech, Dolors Sabater, Borja de Riquer, Montserrat Duch, Javier Pérez Royo, Vicenç Navarro, Miquel Iceta, Anna Gabriel, Daniel Raventós, Oriol Junqueras entre d’altres seran alguns dels ponents de l’edició d’enguany de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

La UPEC se celebrarà els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol a la Sala de Brigades Internacionals d’UGT de Catalunya (Rambla Santa Mònica, 10, Barcelona).

Jordi Serrano
Rector de la UPEC

  

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.