[català - castellano - english - français - italiano ]
La Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC) Ès filla d'un llinatge que no vol que resti desconegut. Fills i nèts de les aspiracions de les classes populars catalanes del s. XIX, plasmades en el seu vell lema "Instruir-vos i sereu lliures, associeu-vos i sereu forts, estimeu-vos i sereu feliÁos", fills i nÈts de l'esforÁ de la primavera republicana dels anys trenta on s'anunciava que "Per damunt de tot, cultura", i fills i nÈts de l'antifranquisme social i polÌtic que aconseguÌ reconstruir la raÛ democr‡tica al nostre paÌs. Volem que el llegat del passat tambÈ teixeixi el nostre present cap al futur.

UPEC 2013 3, 4 i 5 de juliol
Sala d’actes de CCOO de Catalunya (Via Laietana 16)
 

 
 

“Repensar-ho tot, actuar junts, actuar juntes”

Reserveu-vos aquestes dates perquè la UPEC 2013 està en marxa!
 

Ada Colau, Vicenç Navarro, Joan Manuel Tresserras, Teresa Forcades, Joan Subirats, Albano Dante, Jaume Asens, Carme Porta, Saül Gordillo o Sara Moreno, són alguns dels ponents de l’edició d’enguany que compta amb un programa molt potent.


Consulteu el Programa definitiu.
I ja us podeu inscriure clickant aquí

Perquè avui la UPEC és més necessària que mai. Perquè l’atur ha arribat a màxims històrics i la situació social és dramàtica cada cop per a més persones. Perquè les retallades erosionen els nostres drets i benestar mentre uns pocs aprofiten per fer-ne negoci. Perquè ja no és només l’economia, sinó també les institucions i la política tradicional, l’estat de les autonomies i la relació entre Catalunya i Espanya, la monarquia... És el sistema en conjunt el que està en crisi!

Per això volem contribuir a “repensar-ho tot” per defensar i promoure els valors progressistes de sempre com mai, si cal de noves maneres, amb nous instruments, amb millors idees, en un nou escenari i en un horitzó nacional obert i esperançador. I per suposat també volem reflexionar sobre com, des de l’espai social i polític progressista, moviments socials, associacions, plataformes, activistes al carrer i la xarxa, partits i sindicats... podem contribuir a que triomfin aquests valors. Sens dubte caldrà sumar esforços.

“Repensar-ho tot, actuar junts”, aquest és el lema d’aquesta edició de la UPEC Perquè ha arribat el moment de passar a l’ofensiva.

Gràcies a la col•laboració de molts i moltes de vosaltres, i gràcies a la implicació de les diferents entitats que la composen.

La UPEC és una realitat per novè any consecutiu!

Activitat acadèmica reconeguda amb 3 crèdits de lliure elecció o 1’5 crèdit ECTS per la Universitat de Barcelona

Inscripció:
Del 1 de juny al 2 de juliol a: www.upec.cat
Del 3 al 5 de juliol: directament a les jornades.

Inscripció gratuïta. Places limitades.
Inscripció per als assistents amb opció a crèdits de lliure elecció o ECTS per la UB: 30€ (*). Control d’assistència i avaluació

Us recomanem